Bataven JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 05

8 oktober 2016 8:45

Het is zaterdag, dus voetbaldag, deze zaterdag naar De Treffers in Groesbeek.

De wedstrijd tussen De Treffers JO11-1  - Bataven JO11-1 staat op het programma en de aanvang van de wedstrijd is 8:45  uur.

Verzamelen bij De Bataven om 7:30 uur en iedereen vol goede moed richting Groesbeek.

Aankomst om ca. 8:10 uur, even omkleden en dan het veld op, dus niet, alle deuren nog op slot en dan maar wachten totdat er iemand komt met de sleutel. Eindelijk, wachten duurt altijd te lang, gaan de deuren open en de jongens kunnen zich omkleden en ondertussen gaat de trouwe aanhang even een kopje koffie drinken in de mooie kantine.

De wedstrijd begint iets later dan gepland, maar dat mocht de pret niet drukken.

De Bataven zetten meteen druk en gingen richting doel van De Treffers, maar De Treffers veroverde in de achtste minuut de bal en stoomde richting het doel van onze keeper en 1-0 was een feit.

De Bataven trapte af en De Treffers onderschepte de bal en  in de negende minuut was  2-0 voor De Treffers binnen.

De Bataven trappen weer af en gaan vol in de aanval, dat resulteerde in schoten voorlangs, kopbal net over enzovoort en toen De Treffers een uitval creëerde lag nummer drie in het net van De Bataven.

De rust werd gebruikt door de trainers van De Bataven om de jongens even goed op te peppen en het resultaat was dat De Bataven een overwicht kregen dat uitmondde in een mooi doelpunt van Nigel.

De Treffers gingen weer de aanval opzoeken en door goed keeperswerk en attent blijven van de andere jongens van De Bataven bleef de stand lang op 3-1.

Toch kregen De Treffers  nog een kans en het 4 doelpunt werd nog net voor het einde van de wedstrijd gemaakt.

Jammer voor onze jongens, ze hebben er goed voor geknokt, de penalty's werden goed afgewerkt maar De Bataven mochten zonder punten richting Gendt.

Door:Etienne van Ooijen