Bataven JO 11-1    -   DVOL JO11-1       2  -  5

Het was weer lekker vroeg vandaag, 07.45  uur verzamelen, de aftrap om 08.30 uur.  En voor de tijd van het jaar was het weer vandaag helemaal top !!

Tegenstander van vandaag is DVOL  JO 11-01.  Stef en Luc begonnen als reserve.

Onze jongens hadden er zeker zin in maar moesten nog wel even wakker worden. DVOL was kennelijk  wat vroeger naar bed gegaan want die waren meteen bij de les.  Voor de Bataven goed en wel in de gaten hadden wat er gebeurde stonden ze met 0 2 achter, balen.

Toen waren ze wakker en meteen was er de noodzakelijke weerstand.  Onze aanvallers creëerden aardige kansen maar helaas zonder het gewenste resultaat.  De wedstrijd werd wel fysieker en voor Levi het vervelende moment om te wisselen.  Zoals vaak als je dan niet scoort valt het doelpunt aan de andere kant, nog net voor rust scoorde DVOL de ruststand 0-3.

DVOL begon weer attent en  kwam gelijk na rust weer met een treffer,  stand 0-4. Er moest toch wat gebeuren om in de wedstrijd te blijven en daar hielp DVOL aan mee, een eigen doelpunt. 1-4

Stef dacht dat fysieke vind ik ook wel wat  en wat ze met Levi deden kan ik ook, en beter. Deze overtreding zorgde ervoor dat ook een speler van DVOL gewisseld moest worden.

Door een fout in de defensie werd  het jammer genoeg 1-5. Ondanks dat de Bataven al flink achter stonden gaven ze zich nog niet gewonnen, met een mooie assist van Giovanni op Teun werd het toch 2-5.

De uitslag gaf wel een vertekend beeld wat te zien was in de inzet. De Bataven bleven knokken en met deze positieve instelling komt het zeker goed in de toekomst.  Wel zichtbaar was dat DVOL nu een stapje verder was dan de Bataven. Het overspel, het elkaar kunnen vinden en de aansluiting tussen de linies was net even wat beter verzorgd. Maar ook positief is dat de Bataven de weg naar boven ook hebben gevonden. Groesbeek is voor volgende week gewaarschuwd.

Door:Gilbert Bardoul.