Onder 17 zaterdag, JO17-3, 4e klasse 14

24 september 2016 14:30

Arjan Walravens

Vandaag begonnen we met deze opstelling:
Nick A. in de goal, Bob linksachter, Ivan en Rob in het midden van de verdediging, Freek rechtsachter, Todor links midden, Tijn in het midden, Koen rechts midden, Nick K. linksbuiten, Mohammed rechtsbuiten en Rik in de spits. Stef en Willem begonnen in de wissel.
Toen de wedstrijd begon was het al snel duidelijk dat wij sterker waren. Al snel kreeg Rik een goede actie en scoorde daaruit. Meteen daarna scoorde Nick K. alweer. Toen kreeg RKHVV een goede actie en scoorde daaruit. Na een tijdje scoorde Rik weer de 3-1. In de tweede helft gaf Stef een voorzet, waarbij de tegenstander hands maakte. Daardoor kregen we een penalty. Tijn nam hem en schoot hem er goed in. Even later kreeg de tegenstander ook een penalty en schoot die er ook goed in. In de laatste minuut schoorde Nick K. nog even de 5-2 binnen.