4 - 4

Woezik 12 (zon)

Mannen zondag, 8, 7e klasse 06

8 november 2015 12:00

Niet winnen, dan geen verslag? Toch maar een korte update over de afgelopen twee wedstrijden! Dit keer met korte zinnetjes, geen verhaalvorm!

Orion 10 – Bataven 8

• - 2 uur ’s middags het begin van de wedstrijd? Tja, belachelijke tijd. Dan ook nog eens uit natuurlijk…

• - Allebei de teams hadden tot dusverre alles gewonnen, voor zover je over een ‘topper’ mag spreken in de zevende klasse was dit het!

• - Prachtig kunstgras veld, zag er goed bespeelbaar uit!

• - Beide kanten opende met grote kansen, die best wel gemaakt hadden mogen worden.

• - Edwin vergeten dat hij keeper was, het was toch echt een terugspeelbal? De indirecte vrije trap van 16 meter ging door de muur met een zwabber de goal in. 1-0 Orion 10.

• - Snelle terugstoot voor rust, na goed combinatie werk kon Jelle de bal in de verre hoek werken met links. 1-1.

• - In de tweede helft een meningsverschil over het vlaggen van onze grens Sander. Volgens mij doet hij ook maar z’n best hoor. Bij Feyenoord – Ajax zag de grens ook niet alles goed!

• - Je hebt hard spel en gewoon blind maaien bij elke actie, kan ook per moment bepaald worden.

• - Scheids floot goed.

• - De betere kansen voor Orion maar het bleef 1-1, kan niet klagen over de uitslag!

• - Hebben we nog wel genoeg spelers voor de week erop? De meeste zijn nog steeds begin 20, niet eind 30, kom eens op met die blessures allemaal.

Doelpunten:
1-0 - Orion 10
1-1 - Jelle

Bataven 8 – Woezik 12

• - Iedereen mocht mee ‘genieten’ van de muziek die Woezik besloot te presenteren aan de omgeving.

• - Over dramatisch beginnen gesproken, sta je binnen tien minuten met 0-2 achter…

• - Uiteindelijk goed herstel, nog maar 1-2 stand bij rust met uitzicht op meer.

• - Gaat toch alles goed voor Woezik in het begin van de tweede helft en gaat het 1-3, 2-3, 2-4.

• - Toch de aansluiting vlak voor tijd met de 3-4 van Luuk! De bal lag in het doel voordat hij het zelf doorhad.

• - Opportunistische omhaal poging 2 minuten voor tijd. De bal ging er niet in via de omhaal, maar verloor dusdanig snelheid en richting dat Colin voor de gelijkmaker kon zorgen. De bal rolde langzaam via de keeper over de lijn heen! Ironisch na al zijn tijdrekken.

• - Goed teruggevochten, Woezik was beter dan hadden verwacht en deze keer was de 4-4 uitslag voordelig voor ons. Vorig seizoen gebeurde het twee keer dat een tegenstander terugkwam en de uitslag 4-4 was.

• - Maar hopen dat we meer fitte spelers hebben over 3 (inmiddels 2) weken voor de volgende wedstrijd!