F3: In rechtstreeks duel vol spanning de kampioen

F-pupillen zaterdag, F3, 4e klasse 11

9 mei 2015 12:30

Mike Verhoeven

De Bataven F3 - SVO '68  F1 3-1

Zaterdag 9 mei de finaledag voor beide teams de F3 heeft aan gelijkspel genoeg en SVO moet winnen om kampioen te worden.
De kanjers waren er vroeg bij ze liepen al op het veld toen svo nog moest omkleden.
Tijd voor Erik om de jongens  (die gespannen waren) de opstelling bekend te maken.
SVO kwam het veld op met wel 15 kinderen overal vandaan gehaald om van ons te kunnen winnen.
Mike Verhoeven was onze scheidsrechter.
Daan Ubbing was onze gastspeler  (luc is op traingskamp).
Na 10 minuten kwam er een goal voor SVO via de scheidsrechter konden ze bal erin schieten....kan gebeuren de kanjers laten de kopjes niet hangen en gaan gewoon door met voetballen.
Ze blijven gewoon overspelen zoals ze dat op de dinsdagavond geleerd wordt.
Daan kwam vrij voor de goal en schoot van 10-15 meter mooi onder in het hoekje 1-1 de spanning was weg en ze gaan ervoor.
SVO kwam wel bij onze goal maar daar staat Dorus in niet te verslaan.
Tijn en Bas ja daar kom je ook niet zo snel voorbij.
Wij weer in de aanval over veel schijven Kamiel,Jan-Willem, Maik naar Jens hoekschop voor ons Stef ram de bal voor de goal in de kluts bij svo yes!!!! 2-1 (eigen goal).
Maar de strijd blijft Mike fluit rust ......dat hebben de ouders broers en zussen  opa's en oma's tante's en ooms van beide partijen wel nodig. .......

Na wat uitleg van de trainers gaan we er weer vol tegenaan.
Wind tegen en de zon in de rug en naar veel overspel kwamen we weer naar voren kwam het schot van Stef de keepster van SVO hoorde alleen maar "ZOEF" 3-1 de buit is binnen met nog wat paar minuten te spelen fluit de scheidsrechter de wedstrijd af.

We zijn ONGESLAGEN KAMPIOEN feest voor iedereen.
Nadat de bekers waren uitgedeeld en een mooie foto's waren gemaakt nog even penalty's nemen uitslag daarvan zal me een worst wezen en ik weet het ook niet!!!!!