Kortingacties leden

Kortingsacties per sponsor: 

Guijt 
Al onze leden verkrijgen, op vertoon van de lidmaatschapskaart van onze vereniging, bij Guijt een korting van 10% op de makelaarscourtage bij verkoop van de woning. Deze korting verstrekt Guijt rechtstreeks aan u als klant van hun kantoor en wij als vereniging hebben hier geen inzage en of bemoeienis  mee. Deze actie geldt alleen voor privéwoningen en niet voor bedrijfspanden.

Aanvullend op deze  actie verkrijgen leden van onze vereniging ook een korting van 10% op de taxatiekosten van uw privéwoning. Deze taxatie kan benodigd zijn voor het verkrijgen van een hypothecaire financiering, maar bijvoorbeeld ook als onderbouwing voor een bezwaarschrift tegen een vastgestelde WOZ-waarde.

Voor alle zaken en adviezen omtrent de aan- en verkoop van onroerend goed, alsmede ook het regelen van financieringen en verzekeringen, staan de medewerkers van Guijt natuurlijk altijd voor u klaar!!!Snelders Sport 

Leden van de Bataven krijgen op al hun aankopen bij Snelders een korting van 10%. Voor het verkrijgen van deze korting is het verplicht het bijgaande kortingsformulier in te vullen en hier de naam van De Bataven op te vermelden.

Bekijk hier de kortingsactie van Snelders Sport 2000

Deze actie is het gehele jaar geldig, dus voor de aankoop van sportartikelen kan het altijd zinvol zijn ook bij Snelders Sport in Elst te gaan kijken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!