Home

Ab c d

90 jarig jubileum

22 april 10:30  Beste Batavieren, Op 27 maart jl. is het 90 jaar geleden dat onze club is opgericht en dus vieren we dit jaar ons 90 jarig jubileum. Dit heugelijke feit willen we graag met alle Bataven leden vieren. Het weekend van 20, 21 en 22 mei roepen we dan ook uit tot ons jubileum weekend. Wij verwelkomen je graag tijdens een van de activiteiten, aanmelden hiervoor kan via http://bataven90jaar.nl/.

524x gelezen

Vacature: Trainer/Coach JO15-1 seizoen 2022/2023

2 april 14:30  Vacature: Trainer/Coach JO15-1 seizoen 2022/2023 Voor het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023 is vv de Bataven op zoek naar een enthousiaste, bij voorkeur een gediplomeerde, jeugdtrainer voor JO15-1 die komend seizoen uitkomt in de 1e of hoofdklasse. Wij zijn op zoek naar een trainer die:  je bent in het bezit van minimaal TC III (Jeugd) of je hebt ruime ervaring in het trainen van junioren.  enthousiasmeert en motiveert en zorg draagt voor wedstrijd gerichte trainingen.  zorgt voor positieve begeleiding en coaching op zaterdag tijdens de wedstrijden.  spelers en het team voetbaltechnisch en voetbal tactisch naar een hoger niveau brengt.  bereid is te werken volgens de visie en speelwijze van de technische commissie jeugd en een goede vertegenwoordiger van de club is.  aandacht heeft voor discipline en fatsoenlijke omgangsvormen en bijdraagt aan een goede samenwerking met hoofd technische commissie van onze club.  clubgevoel belangrijk vindt en prestaties en plezier goed kan combineren. Wij bieden:  Een sportieve en ambitieuze uitdaging.  Uitstekende trainingsfaciliteiten met 4 velden (1 kunstgras met verlichting) en een trainingsveld. Onze JO15-1 traint twee keer per week en speelt competitie wedstrijden op zaterdag. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of word je nu al enthousiast, dan kun je contact opnemen met Erik Wegh, hoofd technische commissie jeugd: 06-46037684 of schrijf een motivatiebrief met CV naar ewegh@hotmail.com Met vriendelijke groet, Jeugdbestuur V.V. De Bataven

239x gelezen

Vacature: Trainer/Coach JO17-1 seizoen 2022/2023

2 april 14:30  Vacature: Trainer/Coach JO17-1 seizoen 2022/2023 Voor het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023 is vv de Bataven op zoek naar een enthousiaste, bij voorkeur een gediplomeerde, jeugdtrainer voor JO17-1 die komend seizoen uitkomt in de 1e of hoofdklasse. Wij zijn op zoek naar een trainer die:  Je bent in het bezit van minimaal TC III (Jeugd) of je hebt ruime ervaring in het trainen van junioren.  enthousiasmeert en motiveert en zorg draagt voor wedstrijd gerichte trainingen.  zorgt voor positieve begeleiding en coaching op zaterdag tijdens de wedstrijden.  spelers en het team voetbaltechnisch en voetbal tactisch naar een hoger niveau brengt.  bereid is te werken volgens de visie en speelwijze van de technische commissie jeugd en een goede vertegenwoordiger van de club is.  aandacht heeft voor discipline en fatsoenlijke omgangsvormen en bijdraagt aan een goede samenwerking met hoofd technische commissie van onze club.  clubgevoel belangrijk vindt en prestaties en plezier goed kan combineren. Wij bieden:  Een sportieve en ambitieuze uitdaging.  Uitstekende trainingsfaciliteiten met 4 velden (1 kunstgras met verlichting) en een trainingsveld. Onze JO17-1 traint twee keer per week en speelt competitie wedstrijden op zaterdag. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature of word je nu al enthousiast, dan kun je contact opnemen met Erik Wegh, hoofd technische commissie jeugd: 06-46037684 of schrijf een motivatiebrief met CV naar ewegh@hotmail.com Met vriendelijke groet, Jeugdbestuur V.V. De Bataven

207x gelezen

Voetbalpassie actie van AH Gendt

4 november 18:00   Deze week hebben Alwin van de Laak en Rob Vermeulen namens het jeugdbestuur samen met jeugdleden Noa en Sem Kemperman de cheque van de Voetbalpassie actie van AH Gendt in ontvangst mogen nemen. In totaal is er maar liefst € 2.315,- gespaard. Een geweldige opbrengst die volledig ten gunste komt van onze Jeugdafdeling. Namens v.v. de Bataven dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen.meer »

304x gelezen

Bataven voetbalquiz!

5 maart 16:00  Vrijdag 17 april staat de 4e editie van de Bataven voetbalquiz op het programma! Stel snel een team wijsneuzen samen en schrijf je in, want VOL=VOL!meer »

471x gelezen

Goede doelen actie van Supportersvereniging De Bataven

25 december 9:30  Goede doelen actie van Supportersvereniging De Bataven De goede doelen actie georganiseerd door de Supportersvereniging van De Bataven in samenwerking met Albert Heijn Gendt was dit jaar voor de vrijwilligers van “tafeltje dekje”. Deze vrijwilligers bezorgen niet alleen de maaltijden bij de veelal oudere die nog zelfstandig wonen, maar zijn ook een dagelijks contactmoment voor deze mensen. De vrijwilligers waren dan ook blij verrast met de leuke tas vol met lekkere spullen. Heeft u interesse om vrijwilliger/chauffeur te worden en dit dankbare vrijwilligerswerk te doen? U kunt zich melden door een mail te sturen naar: nell.hendriks@gmail.com De tassen waarin Albert Heijn al het lekkers had verpakt waren ook nog gekoppeld aan een goed doel namelijk de Vur Mien Grei actie van Sjaak Veldkamp om de verborgen armoede te bestrijden. We bedanken Albert Heijn Gendt en Sjaak Veldkamp voor de medewerking aan het goede doel van dit jaar en spreken de wens uit dat we dit initiatief nog vele jaren mogen organiseren samen met onze sponsoren.meer »

921x gelezen

Mede namens het bestuur van V.V. De Bataven, wensen wij u allen fijne feestdagen en een fantastisch 2020

24 december 14:30  Mede namens het bestuur van V.V. De Bataven wensen,wij u allen fijne feestdagen en een fantastisch 2020

567x gelezen

Bataven-app

18 december 22:45  Sinds maart 2019 heeft V.V. De Bataven zijn eigen App. Op de app staat onder andere het laatste nieuws, het wedstrijdprogramma, afgelastingen en nog veel meer. Ook kan je de tussenstand van je wedstrijd live doorgeven, zodat iedereen ook live op de hoogte is! Je kunt de app downloaden in de Play Store (Android) of App Store (Ios). Zoek in de store naar de app "Voetbalassist". Na het downloaden kun je de club kiezen (V.V. De Bataven natuurlijk). Daarna kom je in het startscherm.

1851x gelezen

Leden voor Leden van V.V. De Bataven

18 december 21:30  Leden die elkaar en de vereniging de helpende hand toesteken.meer »

423x gelezen

Voetbalplaatjes actie nieuws

8 oktober 20:30  DE ACTIE MET HET VOETBALPLAATJES VERZAMELALBUM GAAT VAN START Eindelijk is het dan zover………aankomend weekend zal het Voetbalplaatjes Verzamelalbum voor iedereen gereed zijn en kan het verzamelen van de plaatjes vanaf maandag 14 oktober gaan beginnen bij de Coop. Bij het kopen van boodschappen zullen de plaatjes dan gratis mee gegeven worden, waarmee dan geplakt kan gaan worden in het boek, met de hoop/doelstelling dat het lukt om het gehele album vol geplakt te krijgen. Alle jeugdteams kunnen aankomende zaterdag de albums afhalen in de bestuurskamer van onze vereniging. De begeleiding van alle teams die zaterdagochtend thuis of uit spelen zullen vanuit het Jeugdbestuur het verzoek ontvangen zich voor aanvang van de wedstrijd/voor vertrek zich te melden in de bestuurskamer, alwaar ook medewerkers van de Coop aanwezig zullen zijn om de boeken te overhandigen. Voor alle andere teams geldt dat zij de boeken kunnen afhalen in de bestuurskamer, waar ze dan gewoon klaar zullen liggen. Voor iedereen die dan nog geen boek heeft ontvangen, maar ook heel graag de plaatjes wil verzamelen, we zullen in de bestuurskamer een wat grotere voorraad boeken achterhouden, dus deze kan daar ook afgehaald worden. Maar ook in de Coop zelf zijn de boeken gewoon verkrijgbaar. We wensen een ieder veel verzamelplezier en zodra we weer meer informatie/nieuwtjes hebben omtrent het album, dan zullen we die informatie direct delen.

1194x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!