Uitnodiging 7 november: Oog op de toekomst - V.V. De Bataven

Uitnodiging 7 november: Oog op de toekomst

16 september 2022 13:00


De Bataven is al sinds jaar en dag een grote, mooie en stabiele vereniging, die ook zo bekend staat in de omgeving. We hebben zowel bij de jeugd als bij de vele senioren elftallen, het lukt ieder jaar weer om (bijna) alle vrijwilligersfuncties in te vullen, we zijn financieel gezond en er wordt vooral heel veel plezier gehaald uit alle activiteiten op en rond de velden. 

En daarom is het goed om vooruit te kijken. Want willen we deze mooie club blijven, dan moeten we kijken naar de dingen die goed gaan én naar de dingen die beter kunnen. We moeten mee veranderen met de maatschappij, die andere dingen van een vereniging vraagt. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, financiën, organisatie of het werven en behouden van leden en vrijwilligers. 

Om dit te realiseren doen we een beroep op jullie, op onze leden. 

Wat 

Het bestuur zal een kerngroep formeren waarin de vereniging breed vertegenwoordigd is. Omdat de KNVB-ervaring heeft met dit soort trajecten, zullen zij -in de persoon van Fons van de Logt- ons hierbij ondersteunen. 

Op tafel komen onze kernwaarden, ons doel en onze visie voor de toekomst. Vertaald in vragen als: 

  • Wie zijn we nu als vereniging en wie willen we zijn over 5 jaar? 
  • Wat gaat goed en wat kan er beter? 

Om antwoord op deze vragen te krijgen wil het bestuur de leden aan het woord laten. Met andere woorden, de leden bepalen samen de toekomst van onze vereniging, dus ook jij! 

Hoe 

De leden van de kerngroep worden ieder verzocht om mensen te benaderen om aan te sluiten bij de eerste bijeenkomst op maandag 7 november 19.30 uur. We willen er op deze manier zeker van kunnen zijn dat alle afdelingen goed vertegenwoordigd zijn. Als je niet zelf gevraagd wordt betekent dat niet dat jouw mening niet telt. Integendeel! Iedereen is uitgenodigd om aanwezig te zijn! 

WE REKENEN OP JOUW DEELNAME! 

Namens het hoofdbestuur, 

Arold de Jong en Sonja Joosten 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!