Nieuwe Bataven website! - V.V. De Bataven
sinds 1932
"De Bataven, Onze vereniging" Ik hoor erbij!

Nieuwe Bataven website!

8 augustus 2022 0:00


Een nieuwe look en feel voor De Bataven

Hallo allemaal! We hebben geweldig nieuws voor jullie: de gloednieuwe website van De Bataven is nu live! We hebben hard gewerkt om de site een frisse nieuwe look en feel te geven, en we zijn super enthousiast om dit met jullie te delen. Dus neem gerust een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt!

De communicatiecommissie werkt non-stop

Onze communicatiecommissie werkt onvermoeibaar door om de website te optimaliseren en te voorzien van de juiste inhoud. Ze blijven zich inzetten om ervoor te zorgen dat onze site up-to-date blijft en aan al jullie behoeften voldoet. Als je vragen, suggesties of feedback hebt, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen. Ze staan altijd klaar om te helpen en met jullie in gesprek te gaan!

Wat kun je verwachten op de nieuwe website?

Op onze nieuwe website vind je natuurlijk alle informatie over De Bataven, onze activiteiten, evenementen en nog veel meer. We hebben ook een blogsectie toegevoegd waar we regelmatig updates, nieuws en leuke verhalen zullen delen. Dus houd die in de gaten en blijf op de hoogte van wat er gaande is bij De Bataven!

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!

We zijn ontzettend trots op onze nieuwe website en we hopen dat jullie er net zo enthousiast over zijn als wij. Neem gerust een kijkje, ontdek alle nieuwe functies en laat ons weten wat je ervan vindt. We zijn altijd op zoek naar manieren om de site nog beter te maken, dus jouw feedback is van harte welkom.

Heel veel plezier met het verkennen van onze nieuwe website en hopelijk tot snel bij een van onze evenementen of activiteiten!

Groetjes,

De Bataven

Delen

"Oranje zwart zijn onze kleuren"